Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2018.06.20 13:05
Egyedileg tervezhető és nyomtatható, textilre és pólóra vasalható fóliák

Egyedileg tervezhető és nyomtatható, textilre és pólóra vasalható fóliák

Egyedileg tervezhető és nyomtatható, textilre és pólóra vasalható fóliák!

Önnel is előfordult már, hogy meglátott valahol egy képet, ami annyira megtetszett Önnek, hogy szerette volna, ha ruhadarab készül belőle? Sokszor csak tanácstalanul járja az üzleteket, mert egyszerűen nem tetszik egyik póló sem? Szívesen készít sajátkezűleg dísztárgyakat, dekorelemeket? Érdemes megismernie és kipróbálnia az általunk forgalmazott Avery kreatív termékeket, egyedileg tervezhető és nyomtatható, textilre vagy pólóra vasalható fóliákat!

Mi olyan különleges ezekben az Avery matricákban? A segítségükkel valóban bármilyen képet, fotót nyomtathat textiljeire, csupán egy nyomtató kell hozzá, olló és vasaló! Az egyszerű útmutató alapján pillanatok alatt elkészítheti saját, egyedi ruhadarabjait vagy lakástextiljeit. Saját részre és természetesen ajándékba is fantasztikus ötlet!

Az Avery kreatív termékek felhasználásával feldobhatja díszpárna huzatait, romantikus ágyneműt készíthet, ajándékkal lepheti meg kedvesét vagy elkészítheti a tökéletes ruhadarabot egy különleges eseményre. Keressen fel minket bizalommal, és vásároljon egyedileg tervezhető és nyomtatható, textilre, pólóra vasalható fóliákat!

Webáruház készítés