Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekVilágos pólóra vasalható fólia Avery Zweckform MD1006
 • Világos pólóra vasalható fólia Avery Zweckform MD1006
 • Világos pólóra vasalható fólia Avery Zweckform MD1006
 • Világos pólóra vasalható fólia Avery Zweckform MD1006
 • Világos pólóra vasalható fólia Avery Zweckform MD1006
 • Világos pólóra vasalható fólia Avery Zweckform MD1006
 • Világos pólóra vasalható fólia Avery Zweckform MD1006
 • Világos pólóra vasalható fólia Avery Zweckform MD1006
 • Világos pólóra vasalható fólia Avery Zweckform MD1006
 • Világos pólóra vasalható fólia Avery Zweckform MD1006

Avery Zweckform My Design MD1006 pólóra, textilre vasalható fólia, fehér és világos színű anyagokhoz - méret: 210 x 297 mm (A4), kiszerelés: 24 ív / csomag

15 905,51 Ft + ÁFA (20 200 Ft)
Egységár: 662,73 Ft/lap + ÁFA (841,67 Ft/lap)

Szabadon megtervezheti és elkészítheti saját pólóját az Avery Zweckform transzferfólia felhasználásával, számítógépe és tintasugaras nyomtatója segítségével. Alkalmas pamut textíliákhoz, fehér és világos pasztellszínekhez.

Minden forgalomban lévő tintasugaras nyomtatóhoz felhasználható az Avery Zweckform MD1006 transzferfólia.

Fólia mérete: A4 - 210 x 297 mm
Fólia színe: átlátszó
Kiszerelés: 24 ív / csomag
Grammsúly: 153 g/nm.

 • Felhasználási útmutató az Avery Zweckform MD1006 cikkszámú fehér pólóra vasalható fólia használatához.


  Termék rendeltetése: tintasugaras nyomtatóval nyomtatható, fehér pólóra (textíliára), illetve világos pasztellszínű pólóra (textíliára) vasalható fólia, melynek segítségével szabadon megtervezheti és elkészítheti saját pólóját. A fólia kizárólag 100% pamut textíliákhoz használható.
  Ismert elnevezései: vasalható papír, vasalható matrica, transzfer fólia, vasalható fólia.
  Csomag tartalma: 24 ív, 210 x 297 mm (A4) méretű, tintasugaras nyomtatóban nyomtatható fólia.
  Minden forgalomban lévő tintasugaras nyomtatóhoz (mint például: Canon, Epson, Hewlett Packard, Lexmark) felhasználható.


  Fontos információ! A fekete póló piktogrammal és a fekete „Für farbige Textilien” felirattal ellátott fólia a sötét színű textíliákhoz használható, míg a fehér póló piktogrammal és a „Für helle Textilien” felirattal ellátott fólia a világos textíliákhoz használható. Utóbbi esetben ez a felirat világoskék színű.

   

  Az elkészítés menete a következő:

   

  világos pólóra vasalható fólia tervezéseTervezés
  Tervezze meg a kívánt motívumot az Avery DesignPro vagy az Avery Design&Print program segítségével. Mindkét program letölthető a www.avery-zweckform.eu/print weboldalról illetve használhatja az Avery online Design&Print tervezőprogramját is. A fent említett tervezőprogramok mindegyike ingyenes. Tervezéskor az alábbi szoftverkódot kell megadni: MD1001 vagy MD1006. Természetesen bármely más grafikai tervezőprogrammal megtervezheti és kinyomtathatja képeit.
  világos pólóra vasalható fólia nyomtatásaNyomtatás
  A világos textilhez használható fóliára vízszintesen tükrözött képet kell nyomtatnunk. Ennek a műveletnek akkor van igazán nagy jelentősége, a motívum szöveget is tartalmaz. Erre kétféle megoldást javaslunk: képszerkesztő szoftver segítségével vagy a nyomtató beállításoknál nyomtatás előtt beállítjuk a vízszintes tükrözést (horizontal flip). Állítsa be a nyomtatót „normál papír” és 1440 dpi felbontásra (regular paper / high resolution). A kívánt képpel végezzen el egy tesztnyomtatást normál papírra, a színek helyessége és a kép méretének, illetve elhelyezkedésének ellenőrzése céljából.
  A transzferfóliát helyezze a nyomtatóba. Amennyiben egymás után több lapot kíván nyomtatni érdemes a fóliát egyenként adagolni a nyomtatóba. A kiválasztott képet nyomtassa a fólia fehér oldalára. Nyomtatás után a tintát hagyja megszáradni.
  világos pólóra vasalható fólia körbevágásaKivágás
  Vágja körül a képet, a fölösleges részeket távolítsa el. Lehetőség szerint kerüljük a hegyes sarkokat és törekedjük az ívelt, kerekített vágásra.
  Fontos tudnivaló: a felvasalást követően a fólia nem nyomtatott felülete átlátszó marad.
  világos pólóra vasalható fólia - előkészületekElőkészületek
  Amennyiben új pólót használ a jobb minőség elérésének érdekében ajánlatos felvasalás előtt azt legalább egyszer kimosni. Felvasaláshoz használjon egy kemény, sima, stabil alátétet (pl.: asztal). A védelem érdekében tegyen az alátétre egy kartont, vagy egy párnahuzatot.
  Fontos tudnivaló: a vasalódeszka puha felülete nem alkalmas a fólia felvasalására.
  világos pólóra vasalható fólia felvasalásaFelvasalás
  Fektesse a pólót gyűrődés mentesen az előkészített alátétre. Érdemes pólót átvasalni, hogy valóban gyűrődésmentes legyen. Ezt követően helyezze a nyomtatott fóliát képpel lefelé a textilre a kívánt helyre. Állítsa be a vasalót 170°C –ra, majd erős nyomással, gőz nélkül vasalja a teljes képet, elkerülve a fólia elmozdulását. Először 20 másodpercig balról jobbra, majd 20 másodpercig fentről lefelé haladjon. A vasalást folyamatos mozgatással végezze, figyeljen a szélekre és a peremekre is. Ügyeljen arra, hogy a nagy hő hatására a fólia ne barnuljon meg. Felvasalási idők: 10 x 15 cm befoglaló méretű kép esetén a felvasalás időtartama körülbelül háromnegyed perc. A teljes lap 3 perc, míg a fél lap 1,5 perc vasalás után készül el.

  világos pólóra vasalható fólia hordozó eltávolítása előttHagyja teljesen kihűlni (kb. 2 perc),
  világos pólóra vasalható fólia hordozó eltávolításamajd a sarkoknál kezdve húzza le a hordozó papírt. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hordozó papír lehúzásával a fólia nem tapadt meg eléggé a textílián, akkor a felvasalást nem elég nagy nyomással vagy hővel végezte el. Érdemes ilyenkor újból erős nyomással, 170°C –on felvasalni a fóliát a közepétől kezdve a szélek felé. Kész is van a saját maga által elkészített póló!
  Mosás
  Először az felvasalást követő 24 óra elteltével moshatja, elkülönítve, kifordítva, legfeljebb
  30°C-on. A gyártó leírása alapján mosógépben mosható. A tartósság érdekében azonban azt javasoljuk, inkább kerüljük a gépi mosást. Hagyományos módon, csak levegőn szárítsuk.
  Ne tegye szárítógépbe! A kép nem vasalható közvetlenül!
  Egyéb tudnivalók
  Lehetőség szerint a fólia megnyomtatását és a felvasalást egy napon végezze.
  A fólia ideális tárolási körülményei: 20°C körüli hőmérséklet 50% relatív páratartalom mellett.
  Kérjük, hogy a fóliát és a hozzá tartozó szilikon papírt a csomagolásban, vízszintesen tárolja.
 • Gyártó / márkanév
  Avery
  Cikkszám
  MD1006
  Gyártó / márka
  Avery
  Cikkszám
  Avery_MD1006
  Tömeg
  279 g/csomag
Webáruház készítés