Kategóriák

Szűrés

Etikett címke mérete 
Etikett címke szélessége 
25,4 - 210
Etikett címke magassága 
10 - 297
Etikett címke sarkai 
Egy lapon található etikett címkék száma 
1 - 189
Egy csomagban/dobozban található címkék száma 
100 - 18 900

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

TopStick etikett címkék

Főkategória >TopStick etikett címkék

TopStick nyomtatható öntapadó etikett címkék

A TopStick nyomtatható öntapadó etikett címkék Németországban készülnek.TopStick univerzális, nyomtatható öntapadós etikett címke:

Egy új, rendkívül kedvező ár-érték arányú nyomtatható öntapadó címkére szeretnénk felhívni szíves figyelmét. Német alapanyagból Németországban készült minőségi etikett címke forgalmazását kezdtük meg TopStick márkanéven. Sokoldalúan felhasználható öntapadó etikett címke A4-es lapon. A címke főbb jellemzői: a megbízható tartós tapadás, problémamentes nyomtatás. Ezeken a nagyfehérségű etikett címkéken kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el, melyek 100%-ban kompatibilisek az általánosan használt nyomtatókkal. A nyomtató védelme érdekében a TopStick öntapadó etikett címke négy ragasztómentes lapszéllel rendelkezik. Ennek köszönhetően megóvja a nyomtatót (dobot és hengereket egyaránt) a ragasztómaradványoktól. A címke klórmentes, fehérített papírból, oldószermentes ragasztóanyag felhasználásával készül. A széles méretválasztéknak köszönhetően (42 különböző méret) a címke sokoldalúan felhasználható az élet számos területén. Az alábbi linkre kattintva letöltheti a TopStick márkájú nyomtatható, öntapadós etikett címkéket bemutató anyagunkat.

Fekete-fehér és színes lézernyomtatókban, tintasugaras nyomtatókban, valamint fénymásológépekben nyomtatható. Az etikett címke színes és fekete-fehér nyomtatókban egyaránt nyomtatható.


Sorrend:

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Webáruház készítés