Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2017.01.19 15:06
Időjárásálló címkék – A biztos megoldás

Időjárásálló címkék – A biztos megoldás

 

Nyomtatható öntapadós időjárásálló címkeA címkézésnek nyilvánvaló a jelentősége – információközlés, amely segít eligazodni az adott tárgy, termék alapvető tulajdonságai kapcsán. Azonban mit sem ér a törekvésünk, ha az időjárás viszontagságai miatt idő előtt olvashatatlanná válnak a feliratok, leválnak a címkék. De semmi probléma, erre is van megoldás! Az időjárásálló címkék!

 

Az időjárásálló címkék kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszú ideig betölthessék a funkciójukat, és nem csak beltéren, hanem akár kültéren is jól olvashatóak maradhassanak. Ez a típus strapabíró alapanyagból és erős ragasztóval készül, hogy akár a csapadékot is jól bírja, valamint hogy a napsütés se okozzon jelentős kárt benne. Változatos méretei miatt széleskörű igényeket is képes könnyedén kielégíteni, így számos területen hasznos megoldásnak bizonyulhat.

 

Kínálatunkban több típusú időjárásálló címke közül választhat, hogy megtalálhassa az ideális lehetőséget. Tekintse meg termékeinket Ön is, és rendeljen bizalommal, ha minőségi darabokra lenne szüksége!

Webáruház készítés