Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2017.03.22 9:46
Herma időjárásálló öntapadó címke

Milyen helyeken nyújt megoldást az időjárásálló öntapadó címke?

 

Herma időjárásálló címkeA legtöbb esetben kültéri felhasználásra javasolt az időjárásálló öntapadó címke, hiszen beltérben kisebb a szélsőséges hőingadozás, nem várható csapadék, sem túlzott napsütés. Természetesen elképzelhetőek olyan esetek is, amikor szükség lehet beltérben egy strapabíró öntapadó címke, mint például egy uszoda vagy szauna.

Öntapadó címkét leggyakrabban tájékoztatás, figyelem felhívás céljából helyezhetnek ki. Praktikus megoldást nyújt például kapucsengő feliratozásához. Üzletek bejáratára információ kihelyezésére is alkalmas: akár az ajtók nyitásáról, akár a nyitva tartásról kihelyezett címkék megkönnyíthetik a boltban való tájékozódást. A kihelyezett árukon is kitűnően megállja a helyét a címke, hónapok elteltével sem fog lekopni róla a ráírt információ! Különösen jó az időjárásálló öntapadó címkék választása ezeken a területeken, hiszen hihetetlenül hőálló, vízálló és ellenáll az öregedésnek!

 

Amennyiben szeretné, hogy a feltüntetett információk hosszú távon, a legszeszélyesebb időjárási körülmények között is jól láthatóak maradjanak, bátran válassza a Herma időjárásálló címkéket!

Webáruház készítés