Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2017.04.18 10:43
Időjárásálló címke a növénykertekben

Széleskörű felhasználás: időjárásálló címke növénykertekben

Herma időjárásálló címke kültéri felhasználáshozA tavasz beköszöntével egyre nagyobb figyelem összpontosul a kertek rendbetételére, vagy új kialakítások létrehozására. Ezeknek a folyamatoknak fontos szegmense az ideális növények és virágok kiválasztása, melyet az emberek többsége egy növénykertben szeret lebonyolítani, hiszen ott élőben is megcsodálhatja a kínálatot.

Ahhoz, hogy minden növény jól felismerhető legyen, elengedhetetlen az időjárásálló címke alkalmazása! Ezek segítségével minden cserepet könnyedén felcímkézhetünk, és nem kell attól tartanunk, hogy az időjárási körülmények kárt tesznek bennük.

Az Herma időjárásálló címkék kialakításuknál fogva ellenállnak az esőnek és a napsütésnek. Nem maszatolódnak el, nem vállnak le a felületről, és nem sárgulnak be a napon, így mindig, minden helyzetben tökéletesen informálják a vásárlókat. Az Herma időjárásálló címkék elengedhetetlen kellékek egy növénykertben!

Ha Ön is szeretné, hogy üzletében minden termék jól megkülönböztethető legyen, vagy bármely más területre keres időjárásálló címkéket, válasszon termékeink közül!

Webáruház készítés