Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2017.06.27 12:49
Avery etikett címkék: visszaszedhető címkék

Avery Zweckform nyomtatható öntapadó etikett címke visszaszedhető ragasztóvalA címkézés mindennapos tevékenység; irodában, otthon, raktárban mindig akad valami, amit meg kell jelölni, amit feliratozni kell, amiről hiányzik az ár, a név, a megkülönböztető jelzés. Ilyenkor az öntapadó címkék jó szolgálatot tesznek, csak rá kell nyomtatni a szükséges információt, majd ráragasztani a felületre.

Ezzel csak egy gond van, mégpedig az, hogy a címkék ott maradnak, ahová ragasztottuk őket, és ez sokszor nem praktikus. Ha megpróbáljuk leszedni, eltüntetni vagy átragasztani ezeket a hagyományos címkéket, azzal szembesülünk, hogy a nagy részük ott marad, csúnya nyomot hagyva, csak darabokban vagy elszánt súrolás árán lehet leszedni őket.

Az Avery etikett címkék azonban erre is megoldást kínálnak. A visszaszedhető címkéket nem kell többé eltüntetni, mert egy mozdulattal leszedhetjük őket. Ez azt jelenti, hogy többször is könnyedén felhasználhatóak, átragaszthatóak. Ideiglenes felhasználásra tökéletes kellékek, bármilyen felületen megtapadnak.

Az Avery etikett címkéknek ez a speciális változata gazdaságos, praktikus és esztétikus megoldást jelent a címkézésben. Nézzen szét webáruházunkban, és ismerje meg a sokoldalú Avery etikett címkéket!

Webáruház készítés