Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2017.12.14 12:17
Arcmatrica: az arcfestés alternatívája kicsiknek

Herma arc matricákArcmatrica: az arcfestés alternatívája kicsiknek

Az arcfestés nagyon népszerű a gyermekek körében, hiszen ezzel az egyszerű dologgal máris egy teljesen más karaktert ölthetnek magukra, lehet belőlük katica, pillangó, oroszlán, vagy tündér. A lehetőségek száma szinte végtelen, de a jókedv és a móka garantált! Az arcfestést ma már arcmatricával is lehet helyettesíteni. Miért érdemes az arcmatricát is kipróbálni?

Az arcfestőket nem lehet mindig elérni, hiszen többnyire családi napokon, eseményeken települnek ki, így az arcfestés csak ritka alkalom lehet a gyerkőcök életében, arcmatricával azonban bármikor, otthon, szülinapra, vendégségbe is álarcot ölthetnek! Mindezt anélkül, hogy a szülőknek kellene az arcukat kipingálni. Mindenki jól jár, a gyerekek pedig elégedettek és vidámak lesznek!

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg minőségi termékeinket! Rendeljen arcmatricákat gyermekeinek webshopunkból! Széles kínálattal várjuk, sokféle arcmatricát kínálunk kislányoknak, kisfiúknak egyaránt. Szülinapi zsúr, farsang, vagy nyári tábor az esemény? Biztosan mindegyikhez talál csemetéje megfelelő arcmatricát!

Webáruház készítés