Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2018.03.22 15:15
Herma öntapadó jelölőpontok

Herma öntapadó jelölőpontok

Herma jelölő pontokkal pontosíthatja a teendőket!

A cetlik, címkék, sorkihúzók mind segítenek megkönnyíteni a mindennapok teendőinek rendszerezését. A rengeteg határidős feladat, leadás, prezentáció, kezdés és befejezés sokkal könnyebben áttekinthető, ha fontossági sorendet állítunk fel.

A Herma jelölő pontokkal ez a feladat is gyerekjáték. Csupán fel kell őket ragasztani oda, ahol szükség van rájuk és máris mutatják a lényeget. Egy havi teendőket mutató táblán ki tudjuk emelni a fontosabb projekteket, az interjúkat, de az egyéb dolgokat is. Lehetővé válik a rangsorolás és egyszerűbb az eligazodás is, anélkül, hogy hibákat vétenénk, vagy elnéznénk dolgokat.

Keresse fel webáruházunkat bizalommal és rendelje meg tőlünk rendszeresen jelölő matricáit! Jó, ha mindig van kéznél Herma jelölő pont, egy egyszerű, de annál nagyszerűbb eszköz arra, hogy a napi, heti, havi aktuális teendőket rangsorolni tudjuk. Természetesen a Herma jelölő pontokkal a raktározás, illetve egyéb munkák során is segíthetünk magunknak és másoknak. Különböző méretekben és színekben rendelhet belőlük, ha megkeres bennünket elérhetőségeinken!

 

 

Webáruház készítés