Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2018.04.11 10:05
Avery névjegykártya: Az igényes bemutatkozás eszköze

Avery Zweckfomr névjegykártyák

Avery névjegykártya: Az igényes bemutatkozás eszköze

A névjegykártya a 17. századi Európában még látogató kártyaként terjedt el, elnevezése árulkodik akkori szerepköréről. Egészen a 19. századig a kártyákat egy színben nyomtatták, ám ma már lehetőségek tárháza várja az érdeklődőket ezen a téren.

Manapság a névjegykártya az emberek közötti hivatalos érintkezés tájékoztató jellegű segédeszköze: informálja a másik személyt, gördülékenyebbé teszi a hivatalos személyes kapcsolatokat, illetve bizonyos kivételes esetekben helyettesítheti a személyes találkozást is. Így már érthető, hogy miért olyan hangsúlyos, hogy a névjegykártya prémium minőségű legyen. Az Avery névjegykártyák ezt a célt hivatottak szolgálni, tulajdonosukról pozitív üzenetet küldenek a másik félnek. A kártyák számos variációban elérhetőek, maximálisan személyre szabhatóak az elképzeléseknek megfelelően.

Amennyiben Önnek is fontos, hogy milyen benyomást kelt ügyfelei, partnerei körében, ne habozzon megrendelni egyedileg tervezhető Avery névjegykártyáit! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén, állunk rendelkezésére!

 

 

 

Webáruház készítés