Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2018.07.26 10:50
Áruvédelmi jelölőcímke, áruvédelmi matrica

Áruvédelmi jelölölőcímke, áruvédelmi matrica, címke

Gondoskodjon termékei biztonságáról, vásároljon áruvédelmi jelölőcímkét!  

Ahhoz, hogy egy megvásárolt termék kifogástalan állapotban kerüljön a vevőhöz, elengedhetetlen, hogy jó pár biztonsági előírás betartásra kerüljön a szállítás, illetve rakodás során. Vannak olyan termékek, amelyek kifejezetten nagy körültekintést igényelnek a szállításkor, ezt pedig a gyártóknak fontos feltüntetniük a dobozok felületén, mégpedig áruvédelmi jelölőcímkékkel.

 Az áruvédelmi jelölőcímkék – ahogy a nevükből kikövetkeztethető – az áru kifogástalan állapotáért felelnek azzal, hogy jelölésekkel figyelmeztetik a szállítókat és rakodókat arra, hogy éppen milyen körülményekre van szükség ahhoz, hogy a termék megőrizze az eredeti állapotát. Az áruvédelmi jelölőcímkék különböző típusokban érhetők el: a „hűvös helyen tartandó”, a „nedvességtől óvandó”, a „vigyázat, törékeny” és nem utolsó sorban az álló helyzetet jelölő nyíl jelzésekben. Felhasználásuk attól függ, hogy az adott termék éppen milyen kritériumokat követel meg, egyszerre akár több matrica is alkalmazható!

Szerezze be Ön is az áruvédelmi jelölőcímkéket termékei biztonságos tárolásához és szállításához, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Webáruház készítés