Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2018.10.16 11:57
Ruhára, textilre ragasztható, nyomtatható öntapadós névcímkék

Ruhára, textilre ragasztható, nyomtatható öntapadós névcímkék

 

Textilre ragasztható, öntapadós névcímkék

Bizonyos eseményeken, rendezvényeken szükség van arra, hogy a résztvevőket azonosítani lehessen, ne névtelenül legyenek jelen. Konferenciákon, szakmai rendezvényeken, előadások alkalmával a meghívottak azért gyűlnek össze, hogy ismerkedjenek, kapcsolatokat építsenek, naprakészek legyenek, kicseréljék egymással a tudásukat. A kommunikációt nagy mértékben megkönnyíti, ha névtáblákat viselnek, amit belépéskor feltűznek a ruhájukra. Apropó feltűzés! Manapság egy kitűzős névtábla már elavultnak számít, helyette a textilre ragasztható, öntapadós névcímkék használatát javasoljuk!

A textilre ragasztható, öntapadós névcímkéknek megvan az az előnye, hogy gyorsabban elkészülnek, akár helyben is elő lehet őket készíteni, hiszen csak nyomtatásra van szükség. Nem tesznek kárt a vendégek ruhájában, nem lyukasztják ki a textilt, bárhová felragaszthatóak, majd az esemény végén könnyedén eltávolíthatóak.

Amennyiben textilre ragasztható, öntapadós névcímkékre van szüksége a következő rendezvényére, keressen meg minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés