Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2018.11.12 9:15
Etikett címkék termékfeliratozáshoz

Ruhára, textilre ragasztható, nyomtatható öntapadós névcímkék

Etikett címkék termékfeliratozáshoz!

A termékeknek mindig fontos része a csomagolás, hiszen ezt pillantja meg először a vásárló, és ennek segítségével tud tájékozódni. Fontos, hogy minden szükséges információt feltüntessünk, és ehhez a megfelelő anyagokat használjuk. Cégünk környezetbarát, 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készült, natúr barna színű öntapadó etikett címkéket kínál A4-es lapon, amelyek maximálisan megfelelnek minden igénynek.

Olyan termékek esetében, amelyek újrahasznosítottak, vagy a gyártó cégnél különös figyelmet fordítanak a környezetvédelemre, nagy hiba lenne elhanyagolni a csomagolást. Célszerű ezt is környezetbarát anyagokból gyártani, amelynek nagyszerű kiegészítője az újrahasznosított etikett címke. Minden információt feltüntethetünk rajta, amelyből a vásárló tájékozódhat, hogy biztosan a legjobb döntést hozza meg.

Ha Ön is szeretne jól dönteni, keressen fel minket és válassza natúr barna színű öntapadó etikett címkéinket! Többféle formát kínálunk, hogy biztosan megtalálja azt, ami a legjobban illik termékéhez! Ha kérdése van, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Webáruház készítés