Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2019.05.28 13:42
Nyomtatható öntapadó etikett címke: tájékozódjon az elnevezésekről!

Nyomtatható öntapadó etikett címke

Nyomtatható öntapadó etikett címke: tájékozódjon az elnevezésekről!

A hosszú évek alatt több ügyfelünk esetében is tapasztaltuk, hogy a nyomtatható öntapadó etikett címkéket különböző elnevezésekkel illetik: etikett, címke, matrica, levonó, vignetta. A felsoroltak közül nem mindegyik jelenti ugyanazt, és nem feltétlenül egyezik meg a nyomtatható öntapadó etikett címkékkel. Érdemes tisztában lenni a jelentésekkel azért, hogy könnyebben rátaláljon a vásárló arra a termékre, amire valójában szüksége van. 

A felsorolt elnevezések közül leginkább az etikett az, ami közel áll fő termékünk, a nyomtatható öntapadó etikett címkék jellemzőihez. Az etikett olyan öntapadó címke, amire lehet nyomtatni, vonalkódot, logót, bármilyen jelzést. Ezzel szemben önmagában a címkével nincs túl sok teendő, ugyanis főként jelölésre alkalmas, nyomtatni nem lehet. A matricák szintén azonnal felhasználhatóak, ezeket inkább dekorálás céljából vásárolják az emberek, a szó jelentése is ezt takarja: öntapadós kép, ábra, amit fel lehet ragasztani a legtöbb felületre. A levonó és a vignetta hasonlóak a matricákhoz, viszont a vignettákat használják füzetek, könyvek jelöléséhez is.  

Fontos tehát, hogy pontosan használja a nyomtatható öntapadó etikett címke elnevezést, hiszen így tudni fogjuk, hogy mire van szüksége! Ha kérdései lennének a témával kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

 

Webáruház készítés