Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2019.06.13 11:31
Környezetbarát Avery Zweckform nyomtatható öntapadós címkék

Környezetbarát öntapadós etikett címke

Környezetbarát Avery Zweckform nyomtatható öntapadós címkék

A környezetbarát Avery Zweckform nyomtatható öntapadós címkék natúr, fehér színű etikett címkék, amik 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készültek, így egyszerre könnyen és sokrétűen használhatóak, környezetbarát mivoltuk mellett. A ragasztó miatt sem kell aggódnia, ugyanis a környezetbarát Avery Zweckform nyomtatható öntapadós címkék „Der Blaue Engel” minősítéssel rendelkeznek, ami garantálja, hogy a felhasznált ragasztó vízbázisú és környezetkímélő, tehát ennek a terméknek a használatával igen sokat tehetünk a környezetünk megóvása érdekében!

Nyomtatható fekete-fehér és színes nyomtatókban egyaránt, a legteljesebb hardvervédelem érdekében pedig mind a négy lapszél ragasztómentes! Ennek köszönhetően kizárt, hogy a nyomtatóba ragasztódarabok kerüljenek elakadást okozva, és a címkék sem fognak felragadni nyomtatás közben.

Ha Ön is minden szempontból tökéletes megoldást szeretne, válassza az környezetbarát Avery Zweckform nyomtatható öntapadós címkéket! Keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

 

 

 

 

Webáruház készítés