Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2019.07.11 11:02
Avery Zweckform öntapadó matrica befőttesüvegre, lekvárosüvegre!

Avery Zweckform öntapadó matrica befőttesüvegre, lekvárosüvegre

Avery Zweckform öntapadó matrica befőttesüvegre, lekvárosüvegre!

A befőzés, lekvárkészítés idején valahogy sosincs elég üres üveg, sosincs elég címke az üvegek felragasztására. Könnyítse meg a dolgát ilyenkor az Avery Zweckform öntapadó matrica használatával, amit kifejezetten befőttesüvegre, lekvárosüvegre terveztek!

Miért jobb az Avery Zweckform öntapadó matrica befőttesüvegre, lekvárosüvegre, mint a hagyományos matricák? Természetesen más matricák is lehetnek dekoratívak, tartósak, de az általunk kínált termékek praktikusak is, hiszen leszedhetőek. Olyan speciális ragasztóval készülnek a matricák, ami anélkül szedhető vissza az üvegfelületről, hogy nyomot hagyna, vagy a papír az üvegen maradna. Ennek köszönhetően az üvegek anélkül hasznosíthatóak újra, hogy azok lemosásával időt és energiát kellene tölteni.

Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen Avery Zweckform öntapadó matricákat befőttesüvegre, lekvárosüvegre! A dekoratív minták között Ön is meg fogja találni a legjobb megoldást! A kérdéseivel keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Webáruház készítés