Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2019.08.09 12:41
Avery Zweckform öntapadó füzet címkék

Avery Zweckform öntapadó matrica füzetekre, könyvekre.

Avery Zweckform öntapadó füzet címkék sulikezdésre!

Hamarosan vége a nyári szünidőnek, és újra vissza kell térni a diákoknak az iskolapadba. Erre alaposan fel kell készülni, új könyveket, füzeteket beszerezni, azokat befedni és gondosan felcímkézni. Az Avery Zweckform öntapadó füzet címkék tökéletesen alkalmasak arra, hogy a füzetek és a tankönyvek, mappák és egyéb iskolaszerek megfelelően fel legyenek címkézve.

Az Avery Zweckform öntapadó füzet címkék használatával a tanulók holmija nem keveredik össze másokéval, egyértelműen meg lehet különböztetni és azonosítani a füzeteket, könyveket. Ez abban az esetben is hasznos, ha a felcímkézett tárgy elvész, mivel a megtaláló vissza tudja juttatni azt a gazdájához.

Rendelje meg időben az Avery Zweckform öntapadó füzet címkéket, amikkel a gyerekek kedvükre dekorálhatják az iskolai felszerelésüket! A címkék csomagban kaphatóak, mindegyik csomagban 3-6 ív matrica található, különböző mintával. Ha jó minőségű matricákat keres, rendeljen termékeinkből! Kérdéseivel keressen minket bátran megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Webáruház készítés