Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2019.09.04 13:30
Egyedileg tervezhető öntapadós címkék pálinkásüvegekre, borosüvegekre

Egyedileg tervezhető öntapadós pálinkásüveg címke és borosüveg címke.

Egyedileg tervezhető öntapadós címkék pálinkásüvegekre, borosüvegekre

Az üvegek címkéit már otthon, saját kezűleg is elkészítheti, csak pár kellék kell hozzá. Ezzel a termékünkkel a hiányzó utolsó lépést is kipipálhatja. Ha megvan a végleges grafika, amit a borosüvegre vagy pálinkásüvegre szánunk, akkor már csak egy valami kell: egyedileg tervezhető öntapadós címke

Az egyedileg tervezhető öntapadós címkék pálinkásüvegekre, borosüvegekre egyszerűen felhasználhatóak otthoni vagy irodai környezetben is, csupán egy lézernyomtató kell hozzájuk. Az öntapadós címkéket a lézernyomtatóba kell helyezni és arra nyomtatni a grafikát, fényképet. A nyomtatott címkét már csak precízen rá kell ragasztani a palackokra és készen van a csomagolás. 

Az egyedileg tervezhető öntapadós címkék pálinkásüvegekre, borosüvegekre limitált szériák legyártásához ideálisak, mert jelentős költségeket lehet velük spórolni és saját időbeosztás szerint lehet haladni a feladatokkal. Az egyedileg tervezhető öntapadós címkék pálinkásüvegekre, borosüvegekre az egyedi ötletek megvalósításának is kedveznek, ha valaki termékmintát vagy valamilyen névre szóló ajándékot akar otthon elkészíteni, egyszerűen megteheti. Könnyen kezelhetőek, tartós és igényes megjelenést kölcsönöznek a palackoknak. Keressen fel minket a megadott elérhetőségeink egyikén, ha érdeklődik termékeink iránt!

 

 

Webáruház készítés