Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2019.10.02 13:45
Nyomtatható, időjárásálló ezüst ipari címkék

Nyomtatható, időjárásálló ezüst ipari címke

A nyomtatható, időjárásálló ezüst ipari címkék strapabíró tulajdonságaikkal az Ön elismerését is kivívják!

Olyan címkét keres, ami nem adja meg magát azonnal, és nem kell lecserélni azért, mert a vártnál hamarabb tönkremegy? Egy átlagos címke valóban így viselkedik, kiváltképp akkor, ha nagyobb igénybevételnek van kitéve. Mit használjon tehát egy közönséges címke helyett? A nyomtatható, időjárásálló ezüst ipari címkékkel biztosan nem fog mellé! A nyomtatható, időjárásálló ezüst ipari címkék pontosan olyan magas elvárások alapján készültek, mint az időtállóság, ellenállóság, könnyű kezelhetőség.

Az erős ragasztóval ellátott címkék jól tartanak, nem árt nekik az állandó fizikai igénybevétel sem, tehát kifejezetten olyan felületekre ajánljuk őket, amik raktárakban vagy üzletekben találhatóak. A kopás, a szállítás, mozgatás, súrlódás vagy ütődés nem hagy egykönnyen nyomot rajtuk, de még az időjárás viszontagságainak is masszívan ellenállnak. A nyomtatható, időjárásálló ezüst ipari címkék ebből kifolyólag kültéren és beltéren is hasznosak, kitartanak és esztétikusak maradnak.

Nézzen körül nálunk, és rendelje meg a megfelelő méretű és példányszámú nyomtatható, időjárásálló ezüst ipari címkéket kedvező árakon!

Webáruház készítés