Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2020.04.06 12:42
Etikett címke Időjárásálló, öntapadós változatban minden fajta címkézéshez!

Etikett címke Időjárásálló, öntapadós változatban minden fajta címkézéshez.

Etikett címke Időjárásálló, öntapadós változatban minden fajta címkézéshez!

A címkék az életünk részei, nemcsak átvitt értelemben, hanem szó szerint is. Szükség van arra, hogy a dolgokat felcímkézzük és a címkéken üzeneteket, figyelmeztetéseket, fontos információkat hagyjunk másoknak. Ez lehet akár két betű is, ami arra figyelmeztet, hogy egy üvegben nem cukor van, hanem só. Az otthonunkon kívül a munkahelyünkön is folyamatosan címkézünk, ahogyan az utcára kilépve is sokféle, különböző méretű felirattal, ikonnal találkozunk.

A címkézést érdemes erre alkalmas, praktikus termékekkel megoldani, hiszen a használatukkal a saját dolgunkat könnyítjük meg. Az időjárásálló, öntapadós etikett címke pontosan ilyen feladatra lett kitalálva. Használjon Ön is időjárásálló, öntapadós etikett címkéket matricázáshoz és hatékonyan végezhet a feladattal a legkisebb idő-és energiaráfordítással!

Az időjárásálló, öntapadós etikett címke tetszés szerint tervezhető és egyszerűen nyomtatható, így minden igénynek megfelel. Nagyon erős, jól tapad, mégis nyom nélkül lehet eltávolítani, ha már nincs rá szükség. Az időjárásálló etikett címkék webshopunkból futárral érkeznek Önhöz!

 

 

Webáruház készítés