Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2020.05.13 8:09
Nyomtatható öntapadós etikett címkék
Forgalmazott termékeink:
TopStick nyomtatható öntapadós etikett címke A4-es íven

Sokoldalúan felhasználható öntapadó etikett címke A4-es lapon. Főbb jellemzői: a megbízható tapadás, problémamentes nyomtatás. A nagyfehérségű etikett címkéken kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el, melyek 100%-ban kompatibilisek az általánosan használt nyomtatókkal. A nyomtató védelme érdekében a TopStick öntapadó etikett címke négy ragasztómentes lapszéllel rendelkezik. Ennek köszönhetően megóvja a nyomtatót (dobot és hengereket egyaránt) a ragasztómaradványoktól. A címke klórmentes, fehérített papírból, oldószermentes ragasztóanyag felhasználásával készül. A széles méretválasztéknak köszönhetően a címke sokoldalúan felhasználható az élet számos területén.

Herma öntapadó etikett címkék Ugrás az Avery Zweckform címkékhez
Herma nyomtatható öntapadós címkék Avery nyomtatható öntapadós címkék Avery kártyatermékek
Herma időjárásálló címkék Avery időjárásálló címkék Avery tintasugaras papírok
Herma ezüst ipari címkék Avery ezüst ipari címke Avery papírok lézernyomtatókhoz
Herma címkék általános felhasználásra Avery címkék általános felhasználásra Avery infomációs matricák
Herma címkék visszaszedhető ragasztóval Avery címkék visszaszedhető ragasztóval Avery Notizio füzetek
Herma színes címkék Avery színes címkék Avery fóliák
Herma neon színű címkék Avery neon színű címkék Avery kreatív termékek
Herma átlátszó címkék Avery termék címkék Avery polóra vasalható matrica
Herma víztiszta átlátszó címkék Avery címzés címkék Avery figyelemfelhívó piktogram
Herma címkék extra erős tapadással Avery különleges címkék Avery média címkék
Herma iratrendező címkék Avery árazó címkék Avery kézzel írható címkék
Herma környezetbarát címkék Avery környezetbarát címkék Avery Z-Design matricák
Herma címkék tintasugaras nyomtatókhoz Avery leporellós címkék Címke eltávolító spray
Herma jeölő pontok, jelölő pöttyök Avery jelölő címkék Szoftverek címkézéshez
Herma lezáró címkék Avery felülvizsgálati címkék Tetoválás matricák
Herma fényes felületű címkék Avery tekercses címkék Dymo nyomtatókhoz Arc matricák
Herma arany színű dekorációs címkék Avery névkitűzők és textilcímkék Lamináló fóliák
Herma öntapadó betű és szám matrica Avery öntapadó betű és szám matrica

 

TopStick nyomtatható öntapadó etikett címkékTopStick univerzális, nyomtatható öntapadós etikett címke

A TopStick nyomtatható öntapadó etikett címkék Németországban készülnek.Egy új, rendkívül kedvező ár-érték arányú nyomtatható öntapadó címkére szeretnénk felhívni szíves figyelmét. Német alapanyagból Németországban készült minőségi etikett címke forgalmazását kezdtük meg TopStick márkanéven. Sokoldalúan felhasználható öntapadó etikett címke A4-es lapon. A címke főbb jellemzői: a megbízható tartós tapadás, problémamentes nyomtatás. Ezeken a nagyfehérségű etikett címkéken kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el, melyek 100%-ban kompatibilisek az általánosan használt nyomtatókkal. A nyomtató védelme érdekében a TopStick öntapadó etikett címke négy ragasztómentes lapszéllel rendelkezik. Ennek köszönhetően megóvja a nyomtatót (dobot és hengereket egyaránt) a ragasztómaradványoktól. A címke klórmentes, fehérített papírból, oldószermentes ragasztóanyag felhasználásával készül. A széles méretválasztéknak köszönhetően (42 különböző méret) a címke sokoldalúan felhasználható az élet számos területén. Az alábbi linkre kattintva letöltheti a TopStick márkájú nyomtatható, öntapadós etikett címkéket bemutató anyagunkat.


Fekete-fehér és színes lézernyomtatókban, tintasugaras nyomtatókban, valamint fénymásológépekben nyomtatható. Az etikett címke színes és fekete-fehér nyomtatókban egyaránt nyomtatható.

 

Herma nyomtatható öntapadós etikett címkék általános felhasználásra.

Herma nyomtatható öntapadós címkék A4-es ívenNapjainkban a színes lézernyomtatók térhódítása figyelhető meg. Az irodákban és az otthoni felhasználók körében mind gyakrabban találkozhatunk ezekkel az eszközökkel. A színes lézernyomtatók gyorsaságukkal és kitűnő nyomtatási képükkel vívták ki a felhasználók elismerését. A legjobb nyomtatási eredmény elérése érdekében célszerű a legkiválóbb alapanyagokat használnia. A magas hőmérséklet, a nagy nyomtatási sebesség egyaránt igénybe veszi a nyomtatót és a címkét is. A Herma Premium címkéi azonban ellenállnak ezeknek a különleges hatásoknak.

A rendkívül sima felületű, nagyfehérségű címkepapír az alapja a tűéles nyomtatási képnek, így az apró karakterek és a vonalkódok is tökéletesen olvashatók lesznek. Mivel a Herma Premium címke savmentes alapanyagból készül, továbbá lágyítószerektől és oldószerektől mentes, öregedésálló. Mindezeknek köszönhetően hosszútávú címkézési feladatok ellátására is alkalmas úgy, mint például könyvtárakban vagy levéltárakban történő felhasználásra.

Problémamentes nyomtatásA Herma Premium öntapadó etikett címkék különleges felületi kiképzésének köszönhetően garantáltan nem akadnak el a nyomtatóban, még nagysebességű nyomtatás során sem. Az összes Herma márkájú öntapadó, nyomtatható etikett címke négy papírmentes lapszéllel rendelkezik. Ez a ragasztómentes terület biztosítja ezután azt, hogy a nyomtatás közben ne kerülhessen ragasztómaradvány és egyéb szennyező anyag a nyomtató hengereire, dobegységére. Így elkerülhetővé válik a címkék feltapadása a nyomtató belső alkatrészeire. A legjobb nyomtatási eredmény elérése érdekében célszerű a nyomtatás előtt a nyomtatás tulajdonságainál a hordozó típusát normál papírról átállítani címkére vagy vastag papírra. A címkéket egyaránt adagolhatjuk nyomtatótálcáról vagy kézi adagolóról. Arra azonban feltétlenül ügyeljük, hogy egy címkét csak egyetlen egyszer engedjünk át a nyomtatón.

A nagyfehérségű címkéken kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el. Elakadásmentes nyomtatás még a nagysebességű nyomtatókkal is. A címkék teljes egészében kompatibilisek az általánosan forgalomban levő nyomtatókkal. A Herma Premium címkék érezhetően vastagabbak ezáltal sokkal kényelmesebb és könnyebb leválasztani a címkeívekről, majd felhelyezni a kívánt felületre. A címke rendkívül gyorsan és megbízhatóan megtapad még a nedves és hideg felületeken is. A címke klórmentes, savmentes, oldószermentes, PEFC tanúsítvánnyal ellátott fehérített papíralapanyagból készül. A címke és a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható alapanyagból készült.

Speciális klímatűrő csomagolásAnnak érdekében, hogy a címkenyomtatás ne okozzon nehézséget, az alábbi néhány szabályt tartsa szem előtt. A fel nem használt címkéket az eredeti dobozában lezárva és óvva a nedvességtől, száraz, lehetőleg 20°C körüli hőmérsékleten vízszintesen tárolja. Pörgesse át ujjaival a lapokat, mielőtt behelyezi a címkeíveket a nyomtató tálcájába. Fordítson különös figyelmet arra, hogy a címkeívekről ne hiányozzanak címkék, ugyanis ez nyomtatás során elakadáshoz vezethet.

Különleges, újrahasznosított kartonból készült csomagolás, mely megvédi a címkét a környezeti hatásoktól. Miért fontos ez? A nedvesség és a hőmérsékletingadozás komoly károkat tehet a címkeívekben. A megvetemedett, felhullámosodott címkeívek nyomtatás közben elakadást okozhatnak, a magas páratartalom pedig nagyban rontja a nyomtatás minőségét. A masszív, visszazárható kartoncsomagolás a mechanikai sérülésektől is megvédi a címkéket.

Herma TÜV minősítésHármas védelem az elakadásmentes nyomtatásért:

  • TÜV SÜD minősítés: a bevizsgált Herma Premium címkék garantált elakadásmentes nyomtatása biztosított az összes forgalomban lévő lézernyomtatóban és tintasugaras nyomtatóban. A sima felületű, teljesen egyenes és egyben hajlékony címkeíveknek köszönhetően problémamentes a címkenyomtatás.
  • A négy papírmentes lapszélnek köszönhetően a nyomtatókba nem kerülhet sem ragasztómaradvány sem papírpor. Ezáltal elkerülhetővé válik, hogy a címkék feltapadjanak a nyomtató vezetőgörgőire és hengereire, ezáltal jelentős karbantartási költségektől kíméli meg a felhasználót.
  • Különleges, újrahasznosított kartonból készült csomagolás megvédi a címkét a környezeti hatásoktól.

Herma PEFC minősítés„Természetesen” jobb: megbízható minőség, kiváló nyomtatási eredmény és erősen tapadó ragasztóréteg mindez úgy, hogy a gyártó különös figyelmet fordít a környezet védelmére. Herma környezettudatos és társadalmilag felelős termelése:

  • Klórmentes, savmentes, oldószermentes PEFC tanúsítvánnyal ellátott címkealapanyag.
  • A címke és a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható alapanyagból készült.
  • A címkéknek különleges védelmet biztosító csomagolás újrahasznosított kartonból készül.

 

Herma nyomtatható öntapadó etikett címkék speciális visszaszedhető ragasztóval

Herma nyomtatható öntapadó etikett címke visszaszedhető ragasztóval.Herma Movables® – sokoldalúan felhasználható címke. Ragassza fel a címkét, majd távolítsa el. Ragassza fel a címkét újra. A Herma Movables® technológiájának köszönhetően a címke nyom nélkül eltávolítható. Ideális megoldást jelent ideiglenes címkézési feladatok ellátására, vagy abban az esetben, mikor gyakran kell a címkéket cserélni. Használata törékeny, sérülékeny felületeken különösen ajánlott. Amennyiben véletlenül a címkét rosszul helyezte fel a felületre, akkor sincs gond. Egyszerűen szedje fel a címkét és ragassza fel újra. Herma Movables – sokoldalúan felhasználható címke.A Herma Movables® etikett címkék használatával a címkézési feladatok mostantól egyszerűbbek, gyorsabbak és rugalmasabbak, mint ez idáig voltak. Rendkívül megbízható tapadás száraz, pormentes, sima, sérülésektől mentes felületeken. A címke nyom nélkül (ragasztómaradványoktól mentesen) eltávolítható a felragasztott felületről, annak sérülése nélkül. Többször áthelyezhető, újrapozícionálható. Tökéletes nyomtatási eredményt érhetünk el az általánosan használt irodai tintasugaras-, lézeres-, vagy akár még nagysebességű nyomtatók esetében is. A címke és a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható alapanyagból készült.

Webáruház készítés