Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2020.07.09 12:09
Befőttes üveg címkék gondos háziasszonyoknak

Avery öntapadós befőttes üveg matricák

Befőttes üveg címkék gondos háziasszonyoknak

Itt a nyár, ami egyúttal a befőző szezont is jelenti. Ilyenkor nagyon sokan készítenek befőtteket, lekvárokat, dzsemeket, de népszerűek a különféle szörpök is. A finomságokat pedig télen igazi kincsként vehetik elő, ezért megéri a befektetett munka. Számtalan gyümölcs áll rendelkezésre, ami alkalmas akár befőzésre, akár lekvárkészítésre, ezért érdemes előre felkészülni és megfelelő mennyiségű hozzávalót, valamint üvegeket és befőttes üveg címkéket beszerezni. 

Az általunk kínált, nyomtatható befőttes üveg címkéknek köszönhetően akár egyedi grafikával is elláthatóak a finomságok, de természetesen a típust és a készítés dátumát mindenképp érdemes rájuk írni. Kínálatunkból néhány kattintással megrendelhetőek a befőttes üveg címkék, amikre aztán egyedileg lehet megtervezni a feliratot, amit aztán egyszerűen rájuk lehet nyomtatni.

Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, illetve vásárolni szeretne az általunk kínált nyomtatható befőttes üveg címkékből, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Webáruház készítés