Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2020.10.15 15:05
A nyomtatható öntapadós etikett címkék a home office-ban is nélkülözhetetlenek!

Kis kiszerelésű nyomtatható öntapadós etikett címkék

A nyomtatható öntapadós etikett címkék a home office-ban is nélkülözhetetlenek!

Napjainkban rendkívüli módon megnőtt azoknak az aránya, akik otthonról végzik a munkájukat. Ráadásul, mivel munkavállalói és munkáltatói oldalról is pozitívak a visszajelzések, várhatóan még több helyen lesz erre lehetőség hosszú távon is. Szerencsére a legtöbb irodai eszköz könnyedén beszerezhető kisebb kiszerelésben is, így nem kell lemondani a nyomtatható öntapadós etikett címkék használatáról sem.

Aki egyszer hozzászokott az Avery címkékkel való munkához, és így alakította ki a saját rendszerét, annak nagy érvágás lenne, ha ezentúl nélkülük kellene dolgoznia. Cégünknél azonban kis kiszerelésben is beszerezhetőek a nyomtatható öntapadós etikett címkék, így a home office során sem kell őket nélkülözni. Nagyszerűek az iratrendező mappák megjelöléséhez, borítékok felcímkézéshez vagy egyszerűen figyelemfelkeltőként is.

Amennyiben kérdése van, illetve kisirodai vagy otthoni felhasználásra szeretne Avery címkéket vásárolni kis kiszerelésben, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Webáruház készítés