Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2020.11.24 14:47
Figyelemfelhívó információs matricákkal a koronavírus megfékezéséért

Figyelemfelhívó információs matrica a koronavírus megfékezéséért.

Figyelemfelhívó információs matricákkal a koronavírus megfékezéséért

Sajnos az utóbbi időszakban jelentősen átalakult az életünk minden területe. A koronavírus terjedése miatt fontos, hogy mindenki betartsa azt a néhány szabályt, amik a fertőzés továbbadását akadályozzák. Ezek a maszkviselés, a rendszeres és alapos kézmosás, illetve kézfertőtlenítés, valamint a szociális távolságtartás. A szabályok betartatásában az üzletekben, illetve a forgalmasabb helyeken fontos szerepe van a figyelemfelhívó információs matricáknak

Az információs matricák feladata, hogy emlékeztessék az embereket a szabályokra, amiknek a betartása mindannyiunk érdeke. A kínálatunkban található csomagban több, különböző mintájú információs matrica is található. Ezek a kötelező maszkhasználatra, a távolságtartásra, a kézmosásra, a kötelező kézfertőtlenítésre, valamint a haladási irányra figyelmeztetnek. Üzletekben, bevásárlóközpontokban, irodaházakban, vendéglátó egységekben is érdemes őket kihelyezni.

Ha kérdése merült fel információs matricáinkkal kapcsolatban vagy segítségre van szüksége a rendelés lebonyolításához, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! 

 

 

Webáruház készítés