Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2020.12.22 7:08
Az antimikrobiális címkével megakadályozhatja a baktériumok terjedését

Antimikrobiális címke, hatékony védelem a vírusokkal, baktériumokkal szemben.

Az antimikrobiális címkével megakadályozhatja a baktériumok terjedését

Antimikrobiális címke, hatékony védelem a felületek számára a különböző vírusokkal, baktériumokkal szemben! 

Legyen szó íróasztalokról, villanykapcsolókról, távirányítókról, az emberek közül sokan nem is sejtik, hogy a mindennapi használati tárgyak, bútorok komoly egészségügyi kockázatokat jelenthetnek. A felületeiken különböző vírusok, baktériumok telepednek meg, amik több betegség terjedéséért is felelősek lehetnek. Az állandó odafigyelés, takarítás mellett is rövid időn belül ismét megjelenhetnek a kórokozók, így a tisztítás helyett jóval hatékonyabb megoldásra van szükség. Amennyiben Ön is szeretné csökkenteni az egészségügyi kockázatokat, ismerkedjen meg az új Avery címkével!

Az Avery nyomtatható öntapadó címkéjével lehetősége van csökkenteni a fertőzések, megbetegedések kockázatát. A márka forradalmi újdonsága az antimikrobiális címke, ami a különböző felületekre helyezve eltávolítja a baktérium, vírusok jelentős részét. A címkék többféle típusban elérhetők, különböző felületeken elhelyezhetők, hosszú távú megoldást kínálnak az egészséges környezet kialakításához.

Tapasztalja meg Ön is az Avery antimikrobiális címke előnyeit, és szerezze be tőlünk a terméket! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Webáruház készítés