Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2021.09.21 15:15
Egyedileg nyomtatható karszalag, a praktikus megoldás rendezvényekre!

Egyedileg nyomtatható karszalag, a praktikus megoldás rendezvényekre! Egyedileg nyomtatható karszalag.

Az egyedileg nyomtatható karszalag ideális választás a rendezvényekkel kapcsolatban. Könnyítse meg a vendégek ki- és beléptetését, rendeljen még ma!

A különböző rendezvényekkel kapcsolatban gyakran jelent problémát a szervezők számára a vendégek be és kiléptetése. Például előfordulhat, hogy a meghívottak közül páran rövid időre elhagynák az esemény helyszínét, majd később visszatérnének. Ezek az esetek nem csupán a szervezőknek, hanem a látogatóknak is gondot okozhat, hiszen ilyenkor mindig igazolniuk kell a meghívójukkal azt, hogy jogosan tartózkodnának a rendezvényen. A meghívó keresésével rengeteg idő elmehet, ami alatt igencsak hosszú sor torlódhat fel a bejáratnál. Amennyiben Ön szeretné könnyebbé tenni a vendégek ki és beléptetését, ajánljuk figyelmébe az egyedileg nyomtatható karszalagokat!

Az egyedileg nyomtatható karszalagokkal sokkal könnyebb dolguk van a szervezőknek, vendégeknek egyaránt. A karszalagokat csak fel kell venni, majd a bejáratnál bemutatni, így máris bemehetnek a meghívottak a helyszínre. Nem alakulhat ki hosszú sor, a rendezvényt sokkal zökkenőmentesebbé lehet így tenni.

Az egyedileg nyomtatható karszalagokat minden szabványos lézernyomtatóval el lehet készíteni. Bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal!

Webáruház készítés