Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2022.05.26 11:53
Kültéri etikett címkék új méretben elérhetőek!

Kültéri etikett címkék új méretben elérhetőek!Kültéri etikett címkék új méretben elérhetőek.

Kültéri etikett címkék ultraellenálló kivitelben! Az Avery Zweckform kültéren is használható címkéi számos új méretben elérhetőek, keressen értük minket!

Számtalan olyan terület van, ahol elengedhetetlen, hogy a jelölésekhez használt etikett címkék kültéren is megállják a helyüket. Az ilyen címkéknek nyilvánvalóan ellenállóbbnak kell lenniük, hogy akár szélsőséges időjárási viszonyokat is elviseljenek, ám az Avery Zweckform ultraellenálló kültéri etikett címkéi maximálisan megfelelnek a legmagasabb szintű igényeknek is.

A gyártó a kedvelt címkékből most számos új méretet tett elérhetővé, így még tovább növelve a felhasználhatóságukat. Legyen szó akár konténerek, akár a termelés vagy szállítmányozás során használt gépek megjelöléséről, az általunk kínált kültéri etikett címkékkel garantáltan elégedett lesz! Nyomtatásuk könnyű, nem akadnak el, és rendkívüli tartósság jellemzi őket.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni a kültéri etikett címkéinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Webáruház készítés