Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2022.10.26 10:54
Környezetbarát megoldás az öntapadó etiketteknél is

Környezetbarát megoldás az öntapadó etiketteknél isKörnyezetbarát megoldás az öntapadó etiketteknél.

Avery címke, amely környezetbarát megoldást kínál a vevők számára. A termék a fenntarthatóság jegyében készül, válassza bizalommal!

A környezetvédelem, fenntarthatóság az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet kaptak, nem véletlenül. A különböző vállalatok tevékenységeikkel hosszú éveken át szennyezték a környezetet, mára pedig ennek súlyos következményei vannak. Mostanában a problémák miatt több cég is lépést tett annak érdekében, hogy megállíthassák ezt a romboló folyamatot, többek között az Avery Zweckform is.

Az Avery Zweckform számára kulcsfontosságú a fenntarthatóság. A fő cél az, hogy az Avery etikettek előállítása minél kevesebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után. A kínálatban már elérhetők a klíma semleges gyártásból származó Avery Zweckform nyomtatható öntapadós etikettek.

A termékek minőségben egyáltalán különböznek a hagyományos technikával készült címkéktől. Az eltérés a gyártási technológiában keresendő, amellyel kapcsolatban igen nagy előnyt élveznek a környezetbarát megoldások.

Válassza olyan cég termékét, amely gondol az élhető jövőre! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.

Webáruház készítés