Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2023.01.16 15:27
Megérkeztek az ellenőrzési címkék új évszámokkal!

Megérkeztek az ellenőrzési címkék új évszámokkal!Megérkeztek az ellenőrzési címkék új évszámokkal!

Ellenőrzési címkék kaphatók új évszámmal! Jelölje meg könnyen, egyszerűen, jól látható módon a jövő évi ellenőrzés idejét, rendeljen 2024-es leltári címkét!

Minden cégnél vannak olyan feladatok, amiket időről időre el kell végezni, és jó előre be is lehet határolni, hogy mikor kell rájuk sort keríteni. Ilyen lehet például a leltározás, a mérlegek újrahitelesítése vagy akár az online pénztárgépek éves felülvizsgálata. Avery címkék használatával ezen időpontok számontartása is könnyen megoldható.

Az újonnan megjelent és forgalomba került leltári címkékkel, illetve ellenőrzési címkékkel egyszerűen és jól látható módon, egyértelműen megjelölheti, hogy legközelebb mikor kell foglalkozni az adott eszközzel. Tegyen címkét a mérlegre és jelölje be rajta a legközelebbi hitelesítés időpontját, vagy használjon címkét arra, hogy ne feledkezzen meg a pénztárgép éves felülvizsgálatáról!

Amennyiben kérdése merült fel a leltár címkékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben.

Webáruház készítés