Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2023.02.17 8:15
Leltározzon, raktározzon neon színű, öntapadó címkével!
Leltározzon, raktározzon neon színű, öntapadó címkével!
Nyomtatható öntapadós címke általános felhasználásra.

Egy raktár készletének nyomon követése egyszerű eszközzel, öntapadó címkével történik. A címkék alapvető információkat viselnek magukon az áruról.

A leltározás a raktári folyamatokhoz nyújt információt, a címkéken szereplő adatok pedig a raktározást teszik átláthatóvá. A Herma címkék különleges öntapadós címkék, mert feltűnő, neon színben készülnek. A piros, narancs, citrom és neon zöld színeket azonnal meg lehet találni a polcokon, a raktári árun. A színes címkék használata időt spórol, mert nemcsak könnyen meg lehet találni, de a rajta szereplő feliratok, számok, vonalkódok is tisztán, jól látszanak.

Tájékozódjon neon színekkel!

A raktárban jellemzően óriási térben kell minden feladatot elvégezni. A tájékozódást és ehhez kapcsolódóan a hatékony munkát is meg tudja nehezíteni, ha a telepakolt raktárban valaki nem ismeri ki magát. A rengeteg raklap, doboz, áru között könnyű elveszni. Azonosítani, osztályozni, leltárba venni az árut a legegyszerűbben jelölő eszközök segítségével lehet.

A neon szín használata egy raktárban nem csupán üdítő, de kézenfekvő is. Egy ilyen élénk árnyalat, narancs, zöld vagy sárga változatban azonnal magára vonzza a kutató tekintetet. A színkód alkalmazásával az egyes termék csoportokat meg lehet különböztetni egymástól. A neon színben pompázó öntapadós címkék, a dobozok, tárolók felületén szintén azonnal megtalálhatóak.

Tapad, nyomtatható, figyelemfelhívó

Az öntapadós címke nem utolsó sorban képes arra is, hogy egy kicsi vidámságot vigyen a szürke és hétköznapi színekkel teli raktárak világába. A méretében kezelhető, színében figyelemfelhívó és anyagában megbízható Herma öntapadós címkéket több ívet tartalmazó csomagban tudja megrendelni tőlünk.

A Herma öntapadó címkékkel az azonosítás, az adatgyűjtés nem probléma. A címkék kiválóan nyomtathatóak, több méretben és formában kaphatóak és megbízható tapadást nyújtanak több felületen is. Ezeket a címkéket nem kell keresgélni, mert a színükkel azonnal felhívják magukra a figyelmet. Ha a standard címkék nem váltak be vagy valami újat szeretne kipróbálni, a Herma neon színeit ajánljuk a figyelmébe!
Webáruház készítés