Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2023.03.27 13:45
Egyedileg tervezhető és nyomtatható névjegykártya Avery minőségben
Egyedileg tervezhető és nyomtatható névjegykártya Avery minőségben.
Egyedileg tervezhető és nyomtatható névjegykártya Avery minőségben.

Az üzleti élet tele van kihívásokkal, de Avery Zweckform egyedileg tervezhető és nyomtatható névjegykártyákkal máris kipipálhatja az egyik legfontosabb teendőt!

Bár napjainkban már behálózza életünket a közösségi média, a hagyományos névjegykártyákat mégsem tudja semmi kiűzni az üzleti életből. Egy komoly vállalkozó mindig tart magánál néhány névjegykártyát, méghozzá nem is akármilyet, hanem olyat, ami emlékezetes a tartalma és a stílusa miatt, igényességéhez pedig nem fér kétség.

A tervezésnek, nyomdai szolgáltatásoknak megvan a maga költsége, ám a jó hír, hogy erre nem feltétlenül kell költeni, és a professzionális névjegykártyának még csak nem is feltétele a szakértelem. Az Avery Zweckform termékpalettája a vállalkozóknak is kedvez, hiszen a választékot erősítik az egyedileg tervezhető és nyomtatható névjegykártyák, melyekhez kapcsolódik egy ingyenes segédprogram is.

A jó névjegykártya sablonoktól mentes, az egyetlen, amiben érdemes követni a jól bevált megoldást, az a méret, hiszen a nagyjából 9 x 5 cm-es verzió az, ami kényelmesen elfér a kártyatartókban. Minden máshoz pedig ott az Avery saját szoftvere, amivel a tervezés és nyomtatás szinte gyerekjáték. De mi az, amire érdemes figyelni, hogy a végeredmény valóban professzionális legyen?

  • Tartalom: Szerepeljen rajta minden információ, amire szükség van, viszont ne legyen túlzsúfolt, ezzel kapcsolatban tartani kell az arany középutat. A névjegykártya akkor jó, ha lényegre törő és egy pillantással átlátható.
  • Dizájn: Itt a „kevesebb néha több” elvét érdemes követni, 2-3 szín elegendő ahhoz, hogy a kártya figyelemfelkeltő, mégis ízléses legyen. A legfontosabb szabály, hogy a színvilágnak és a grafikának összhangban kell lennie a vállalkozás arculatával.

A jó névjegykártya erős kartonpapírból készül, aminek a tapintása is kellemes, ez nem csak a kimagasló minőségről árulkodik, de egyben azért is felel, hogy az első benyomás pozitív legyen. Az Avery Zweckform egyedileg tervezhető és nyomtatható névjegykártyák prémium változata ezen felül egy speciális bevonattal van ellátva, ami a remek nyomtatási eredményt szolgálja.

Szerintünk ez a jó névjegykártya titka, és egyben az üzleti siker egyik alappillére. Ha Ön is így vélekedik, nézzen szét webáruházunkban és fedezze fel a szoftveres megoldásokat!
Webáruház készítés