Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2023.07.26 11:38
Az időjárásálló címke kirakatok üvegére is illik.
Az időjárásálló címke kirakatok üvegére is illik.
Az időjárásálló címke kirakatok üvegére is illik.

Az időjárásálló címke kirakatra tervezett változatban is létezik, tudta? A Herma címke speciális típusa olyan ragaszkodó, hogy arra sem fog emlékezni, mikor ragasztotta az üvegre.

Kirakat címkék hosszú távra

A kirakatok üvege választja el az üzlet belső terét az utcától. Az üveg egyszerre védi a boltot és belátást enged a belső térbe is. A kirakat üvege nem marad teljesen üres, mert számos okból információt helyeznek el rajta.

Az üzemeltetővel kapcsolatos adatok, a nyitva tartás részletei, az üzletben elfogadott fizetőeszközök felsorolása is helyet kaphat a kirakat üvegen. Bizonyos felhívások, tiltások is szerepelhetnek itt, például arra vonatkozóan, hogy nem tolerálják a bolti lopást vagy elvárják a higiéniai szabályok betartását azoktól akik az üzletbe lépnek.

A címke helyt áll és a helyén marad

A kirakat üvegére belülről vagy kívülről felragasztott címkék ki vannak téve az igénybevételnek. Ez egy kirakat esetében fokozott igénybevételt jelent. Az üveget rendszeresen takarítják, de az időjárás hatásaival szemben is ellenállónak kell maradnia. Végül meg kell említeni a szándékos rongálást is, ami sajnos egy üzlet, illetve kirakat esetében gyakran előfordul.

A Herma időjárásálló címke tulajdonságainak köszönhetően kiemelkedik az egyszerű etikettek sorából. A strapabíró címke jól reagál a nedvességre, az UV sugarakra, a porra és hőmérsékletre  is. Tartós címkézést nyújt. A szokásosnál nehezebben szakad, ellenben tökéletesen tapad többféle felületre is az üvegtől a fémig.

Az időjárásálló címke hőmérséklettől, páratartalomtól függetlenül stabilan megmarad a felületen, akár le is törölhető nedves ronggyal. A fehér poliészter fólia nyomtatható címke, ami a kereskedelem számára ideális eszköz az információ átadáshoz.

Ultraerős, zord körülmények között is kitart. Árucikkek, termékek, táblák, felületek címkézéséhez ajánljuk.

A kiváló Herma címkék között mindig megtalálja azt a fajta etikettet, ami pontosan megfelel az Ön igényeinek. A vásárlást egyszerűen és könnyen le tudja bonyolítani, ha online rendel tőlünk. Az öntapadós címkék széles választéka a webshopunkban várja.
Webáruház készítés