Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2023.08.22 11:48
Az ipari címke a kihívással járó környezetbe való
Az ipari címke a kihívással járó környezetbe való
Az ipari címke a kihívással járó környezetbe való.

Az ipari címke különbözik a hagyományos etikettektől. Milyen tulajdonságokkal válik egy címke az ipari használatra alkalmassá?

Az ipari címkéknek a fémhatású változatok számítanak, a besorolásuk alapján. A sima címkéket bárki hamar felismeri, mert a legtöbb felületre ilyen címkéket ragasztanak. Ezek az általános használatú tárgyakra kerülnek, fehér színben és papírból gyártva. A hétköznapokban gyakrabban látni a személyi számítógépeken ipari címkét. A Herma márka is gyárt ilyen, rozsdamentes acél kinézetű etikettet.

Ipari címke zord körülményekhez

Az ipari változat már ezüst színű, fémhatású és nem papírból készül, hanem a jóval erősebb poliészterből. A poliészterből gyártott címke, matt fóliával nem kopik le egykönnyen, nehezebben karcolódik, a leázástól pedig végképp nem kell tartani. Extrém tapadás jellemzi minden felületen, ezért árukészlethez és alkatrészekhez ideális. A strapabíróbb és erősebb címke olyan gépek, elektronikus eszközök és berendezések felületére kerül, amik megbízható címkézést igényelnek. A tartósabb etikett kevesebb címke használatát teszi lehetővé, tehát gazdaságosabb és környezetbarát választást is jelent.

Az ipari címke használata olyan előnyökkel jár továbbá, mint az időjárásálló külső. Számos eszközt kültéren is tárolnak, illetve használnak. Egy átlagos anyagú vagy ragasztóerővel bíró címke nem tudna sokáig a felületen maradni, félig teljes egészében lekopna onnan. Az ezüst címke jelöléshez és azonosításhoz is jó választás a kivételes teherbírása miatt. Logó, felirat, számozás is kerülhet az ezüst felületre, nem kopik le egyhamar. Remek leltározáshoz , ipari környezetben sem okoz csalódást.

A fémhatású öntapadós címkék mellett még számos, további típusban elérhető etiketteket kínálunk vásárlóinknak. A címke webáruházunkban minden igényre találhat kiváló minőségű Avery, Herma vagy TopSticket márkájú, öntapadó és nyomtatható címkét. A jelölés sosem volt még ennyire egyszerű. Az iratrendezőtől a kirakaton át a elektronikai gépekig bármit felcímkézhet, méghozzá tartósan, informatívan és dekoratívan!

Webáruház készítés