Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2023.10.31 13:38
Nyomtatható színes öntapadós címkékkel a rendezett raktározásért
Nyomtatható színes öntapadós címkékkel a rendezett raktározásért
Nyomtatható színes öntapadó címkékkel az áttekinthető raktározásért.

A színes öntapadós címke az raktári jelzések az egyik alapvető eleme. A címkézéssel jóval egyszerűbb az információközlés.

A munkanapok egy raktárban sokféle feladat elvégzését magukba foglalják. A munkaidőbe bele kell férnie mindennek és emiatt sokszor komoly logisztikát követel meg a feladatok teljesítése. Az raktári eszközök azért vannak, hogy egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb legyen a munka. Hogyan tud ebben segíteni több ívnyi, öntapadós, színes Herma címke?

Mi a Herma címke haszna?

A színes címkékkel lehetősége van kommunikálni a munkatársakkal. Egyszerűen csak ráragasztja a kiválasztott címkét a dossziéra, dobozra, polcra vagy akár ajtóra és megtörtént az információközlés. Azonosításhoz, csoportosításhoz, megkülönböztetéshez fontos eszköz egy raktárban a címke. Kicsit bővebben arról van szó, hogy szavak vagy személyes jelenlét nélkül is lehetővé válik a kommunikáció.

A zöld, kék, sárga, piros, élénk árnyalatokat kapott Herma öntapadós címke nem marad észrevétlen sehol sem. Pontosan ez az egyik feladata, hogy felhívja a figyelmet arra a dologra, amit jelölni kívánnak vele. A címke önmagában is alkalmas kommunikációra, pusztán a színek segítségével vagy a ráírt, rányomtatott szövegen keresztül. Alkalmazzon a munkatársakkal egyezményes színkódokat vagy csak írja rá a címkére a legfontosabb szavakat!

A Herma címkék több íves, méretben és darabszámban eltérő kiszerelésben kaphatóak. A felületük matt, ennek köszönhetően nem zavarja a szöveg olvasását, ellentétben a fényes felületekkel. Univerzálisan nyomtatható, tintás, lézeres nyomtatóval, színes vagy fekete-fehér kivitelben is.

A színes címkék olyan vizuális üzenetek, amik azonnal felhívják a figyelmet magukra, nem véletlenül használják más területeken is a színkódokat. A színkódokkal azonosítani, csoportosítani lehet egyezményes információk alapján, amit több ember ismer és használ. A szín, mint vizuális tulajdonság, minden egyéb (alakzat, szöveg) jellemzőnél gyorsabban célba ér az emberi agyban.

Bármikor kifogy a színes címkékből, elég csak a webshopunkból megrendelnie a következő adagnyi Herma címkét.
Webáruház készítés