Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2023.11.15 9:38
Visszaszedhető, nyomtatható öntapadós etikett címke: ideiglenes jelölés egyszerűen
Visszaszedhető, nyomtatható öntapadós etikett címke: ideiglenes jelölés egyszerűen
Visszaszedhető, nyomtatható öntapadós etikett címke.

Rendszeresen lát el matricával termékeket? Könnyen végezheti a munkáját, és gondoskodhat az áruk védelméről is nyomtatható öntapadós etikett címkékkel.

Az üzletekben, a raktárakban, és más környezetben is nagy szükség van a címkékre. Ezeken megjeleníthetőek a fontos adatok, mint például a pontos név vagy az ár. Lényeges, hogy egyszerűen olvashatóak és jól láthatóak legyenek.

Nem minden esetben könnyű a matricázás, ugyanis a sérülékeny, törékeny, különféle alakú felületekről hamar lejöhet a címke, ha nem tapad meg jól. Ha pedig túlságosan rátapad, akkor szintén problémával kell szembesülni. Mindezek elkerülése érdekében érdemes Herma címkét alkalmazni, ami minden szempontból eleget tesz az elvárásoknak.

Az ideiglenes jelölésre kitűnően alkalmas nyomtatható etikett címke:

  • sokoldalúan felhasználható,
  • egyszerű, gyors és rugalmas,
  • ragasztómaradványoktól mentesen, nyom nélkül eltávolítható,
  • többször alkalmazható.

A korszerű módszerek, a magas minőség mellett figyelmet fordítunk a környezetvédelemre is. Ennek érdekében a nyomtatható öntapadós etikett címkék, és a csomagolások is teljes mértékben újrahasznosítható alapanyagokból készültek.

Minden termék esetében elengedhetetlen a vonalkód, az elnevezés, az ár, és más információk feltüntetése. Kellemetlenségeket okoz, ha nem megfelelően lesz a nyomatható etikett címke felhelyezve, vagy mindenképp cserélni kell, és nem megoldható a gyors, teljes eltávolítás. Éppen ezért célszerű a Herma címkéket választani, amelyek nem okoznak csalódást, bármilyen felületről van szó.

Feledkezzen meg a nehezen eltávolítható, nyomokat hagyó címkék alkalmazásáról! Lássa el a feladatait precízen, gördülékenyen, és szabaduljon meg a matricáktól egyszerűen! Erre a célra biztosítjuk a kiváló minőségű Herma címkéket, amelyek visszaszedhetőek.

Többféle méretben és kiszerelésben elérhetőek a nyomtatható öntapadós etikett címkék. Kényelmesen rendelhet, és hatékonyan végezheti a munkáját. Ha bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal!
Webáruház készítés