Új jelszó kérése

Kategóriák

Szűrés

Etikett címke mérete 
Etikett címke színe 
Etikett címke színe #2 
Etikett címke szélessége 
38 - 210
Etikett címke magassága 
16,9 - 297
Egy lapon található etikett címkék száma 
1 - 65
Egy csomagban/dobozban található címkék száma 
10 - 14 300
Egy csomagban/dobozban található lapok száma 
10 - 220
Ár
1 500 Ft - 17 900 Ft

TOP termékek

Termékajánló

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Avery univerzális címkék

Fő kategória >Avery etikett címkék >Avery univerzális címkék

Avery Zweckform univerzális öntapadó etikett címkeUniverzális öntapadó etikett címke:

Sokoldalúan, az élet számos területén felhasználható, általános címkézési feladatok ellátására alkalmas, univerzális öntapadó etikett címke A4-es lapon.
A nagyfehérségű univerzális öntapadó etikett címkéken kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el, melyek 100%-ban kompatibilisek az általánosan használt nyomtatókkal. Problémamentes (elakadásmentes) nyomtatás még a nagysebességű nyomtatókkal is.
A maximális hardvervédelem érekében az öntapadó etikett címke négy ragasztómentes lapszéllel rendelkezik. A négy papírmentes lapszélnek köszönhetően a nyomtatás problémamentes és a nyomtatóba nem kerül ragasztó. Így nem keletkeznek ragasztómaradványok a nyomtatóban, tehát ez által elkerülhető a címkék feltapadása a nyomtató vezetőgörgőire illetve hengereire.
Valamennyi általános célú etikett címke, most a korábbihoz képest 55%-kal megnövelt tapadással rendelkezik. Az etikett címkék tapadását a legkülönfélébb felületeken tesztelték.
Számos univerzális öntapadó etikett címke a gyors leválasztását segítő Quick Peel technológiával készül. Az így készült címkék hátoldali (a címkeoszlopok közötti) függőleges perforációjának köszönhetően egy mozdulattal leszedhető egy teljes címkeoszlop széléről a hátoldali hordozóréteg. Az így szabaddá váló címkeszéleket megfogva a címkék könnyen, gyorsan leválaszthatók az ívekről.
Ingyenesen letölthető Avery Zweckform szoftverek állnak rendelkezésre az öntapadó etikett címkék tervezéséhez és nyomtatásához.


Sorrend:
Sorrend:


Webáruház készítés