Kategóriák

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2020.03.16 13:50
Problémamentes címkenyomtatás az Avery Zweckform termékeivel

Problémamentes címkenyomtatás az Avery Zweckform termékeivel

Problémamentes címkenyomtatás az Avery Zweckform termékeivel

Azoknál a cégeknél, ahol gyakran van szükség címkék nyomtatására, már csak a nagy számok törvénye alapján is, sokszor adódik gond a nyomtatással. Előfordul, hogy elakad a lap, illetve, ha valamilyen szennyeződés miatt nem tud egyenletesen haladni, akkor elcsúszik a nyomat. Ez nagyon bosszantó, és a sok feleslegesen elhasznált papír egy idő után igen drága is. Ám ma már nem álom a problémamentes címkenyomtatás, hiszen az UltraGrip-technológiának köszönhetően minden eddiginél gördülékenyebb lehet az egész folyamat!

Ön is unja már, hogy állandóan csak a gond van a címkékkel? Döntsön a megbízhatóság mellett, válassza az Avery címkézést és megtapasztalhatja a problémamentes címkenyomtatást! Nincs többé elakadás vagy elcsúszott nyomat, és ezzel nem csak sok bosszúságtól kíméli meg magát és cégét, hanem felesleges kiadásoktól is! 

Ha szeretné átélni az Avery címkézés előnyeit, keressen fel minket, és válassza az UltraGrip-technológiát! Bővebb tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Webáruház készítés