Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Hírek

2020.09.15 7:50
Nyomtatható dekorációs fólia átlátszó változatban is!

Átlátszó, nyomtatható öntapadós dekorációs címke

Nyomtatható dekorációs fólia átlátszó változatban is!

Mindenki tudja, hogy a legtöbb termék esetében nagyon sokat számít a csomagolás. Már félsiker, ha az áru a megjelenésével is felhívja magára a figyelmet és nem veszik el a többi között. Ezért fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk a csomagolásra, és ebben jelentős szerepe van a címkéknek is. Ha elegáns megoldásra van szükség, akkor a nyomtatható dekorációs fóliákat ajánljuk, amelyek bármilyen típusú terméken megállják a helyüket.

Az általunk kínált nyomtatható dekorációs fóliák fényesek, átlátszóak, teljesen víztiszták. Nagy előnyük, hogy egyszerű tintasugaras nyomtatóval is nyomtathatóak, nem szükséges hozzájuk speciális eszköz. Így gyorsan és egyszerűen saját kezűleg is megoldható a címkék tervezése, amelyek egyediek és elegánsak lesznek. Termékeink tartósak, a felhelyezésük pedig problémamentes.

Amennyiben kérdése lenne nyomtatható dekorációs fóliáinkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben, illetve tájékoztatják a megrendeléssel kapcsolatos részletekről. 

Webáruház készítés