Kategóriák

Szűrés

Etikett címke mérete 
Etikett címke szélessége 
40 - 420
Etikett címke magassága 
21 - 297
Etikett címke sarkai 
Egy lapon található etikett címkék száma 
1 - 48
Egy csomagban/dobozban található címkék száma 
10 - 1 200
Egy csomagban/dobozban található lapok száma 
10 - 50

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Herma víztiszta átlátszó címkék

Főkategória >Herma etikett címkék >Herma víztiszta átlátszó címkék

Herma magasfényű, víztiszta átlátszó nyomtatható öntapadó etikett címkeHerma magasfényű, víztiszta átlátszó nyomtatható öntapadó etikett címkék

Vannak alkalmazási területek, mikor egy hagyományos fehér címkével nem éjük el a megfelelő hatást. Egy magas minőségi értéket képviselő termék esetében elengedhetetlen, hogy a csomagolás, és ezen belül is a címkézés is egy magasabb, színvonalasabb kategóriát képviseljen. A fényes felületű víztiszta alapanyagból készült címkék elegáns megjelenést és tökéletes megoldást nyújtanak üvegen, műanyagon, fém- és egyéb fényes felületen kialakítandó címkézésre. Tervezéskor a címkéket a szokásos feliratokon felül logókkal és egyéb grafikai elemekkel is kiegészíthetjük. A címke egyedülálló felületi kiképzésének köszönhetően, kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el minden általánosan használt színes és fekete-fehér lézernyomtatóban, fénymásolóban.  Ez a címke felragasztás után kis ideig áthelyezhető marad, így kijavíthatjuk a felhelyezés közben elkövetett hibákat, elcsúszásokat. Végeredményül egy mind megjelenésében, mind tapintásában egy egyedülálló, szinte teljesen átlátszó címkézést kapunk. Különleges jellemzői továbbá: időjárásálló, olajálló, speciális felülete szennyeződést taszító, felülete nedvesen letörölhető.

A Herma No. 8964 cikkszámú fólia kifejezetten tintasugaras nyomtatókhoz kifejlesztett magasfényű, víztiszta, átlátszó fólia speciális bevonattal készült.


Sorrend:


Sorrend:

Webáruház készítés