Kategóriák

Szűrés

Etikett címke mérete 
Etikett címke szélessége 
25,4 - 420
Etikett címke magassága 
10 - 297
Etikett címke sarkai 
Egy lapon található etikett címkék száma 
1 - 189
Egy csomagban/dobozban található címkék száma 
10 - 13 000
Egy csomagban/dobozban található lapok száma 
10 - 800
Ár
2 000 Ft - 38 400 Ft

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Herma címkék általános felhasználásra

Főkategória >Herma etikett címkék >Herma címkék általános felhasználásra

Herma nyomtatható öntapadós etikett címkék általános felhasználásra.

Herma nyomtatható öntapadós címkék A4-es ívenNapjainkban a színes lézernyomtatók térhódítása figyelhető meg. Az irodákban és az otthoni felhasználók körében mind gyakrabban találkozhatunk ezekkel az eszközökkel. A színes lézernyomtatók gyorsaságukkal és kitűnő nyomtatási képükkel vívták ki a felhasználók elismerését. A legjobb nyomtatási eredmény elérése érdekében célszerű a legkiválóbb alapanyagokat használnia. A magas hőmérséklet, a nagy nyomtatási sebesség egyaránt igénybe veszi a nyomtatót és a címkét is. A Herma Premium címkéi azonban ellenállnak ezeknek a különleges hatásoknak.

A rendkívül sima felületű, nagyfehérségű címkepapír az alapja a tűéles nyomtatási képnek, így az apró karakterek és a vonalkódok is tökéletesen olvashatók lesznek. Mivel a Herma Premium címke savmentes alapanyagból készül, továbbá lágyítószerektől és oldószerektől mentes, öregedésálló. Mindezeknek köszönhetően hosszútávú címkézési feladatok ellátására is alkalmas úgy, mint például könyvtárakban vagy levéltárakban történő felhasználásra.

Problémamentes nyomtatásA Herma Premium öntapadó etikett címkék különleges felületi kiképzésének köszönhetően garantáltan nem akadnak el a nyomtatóban, még nagysebességű nyomtatás során sem.  Az összes Herma márkájú öntapadó, nyomtatható etikett címke négy papírmentes lapszéllel rendelkezik. Ez a ragasztómentes terület biztosítja ezután azt, hogy a nyomtatás közben ne kerülhessen ragasztómaradvány és egyéb szennyező anyag a nyomtató hengereire, dobegységére. Így elkerülhetővé válik a címkék feltapadása a nyomtató belső alkatrészeire.  A legjobb nyomtatási eredmény elérése érdekében célszerű a nyomtatás előtt a nyomtatás tulajdonságainál a hordozó típusát normál papírról átállítani címkére vagy vastag papírra. A címkéket egyaránt adagolhatjuk nyomtatótálcáról vagy kézi adagolóról. Arra azonban feltétlenül ügyeljük, hogy egy címkét csak egyetlen egyszer engedjünk át a nyomtatón.

A nagyfehérségű címkéken kiváló nyomtatási eredményt érhetünk el. Elakadásmentes nyomtatás még a nagysebességű nyomtatókkal is. A címkék teljes egészében kompatibilisek az általánosan forgalomban levő nyomtatókkal. A Herma Premium címkék érezhetően vastagabbak ezáltal sokkal kényelmesebb és könnyebb leválasztani a címkeívekről, majd felhelyezni a kívánt felületre. A címke rendkívül gyorsan és megbízhatóan megtapad még a nedves és hideg felületeken is. A címke klórmentes, savmentes, oldószermentes, PEFC tanúsítvánnyal ellátott fehérített papíralapanyagból készül. A címke és a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható alapanyagból készült.

Speciális klímatűrő csomagolásAnnak érdekében, hogy a címkenyomtatás ne okozzon nehézséget, az alábbi néhány szabályt tartsa szem előtt. A fel nem használt címkéket az eredeti dobozában lezárva és óvva a nedvességtől, száraz, lehetőleg 20°C körüli hőmérsékleten vízszintesen tárolja. Pörgesse át ujjaival a lapokat, mielőtt behelyezi a címkeíveket a nyomtató tálcájába. Fordítson különös figyelmet arra, hogy a címkeívekről ne hiányozzanak címkék, ugyanis ez nyomtatás során elakadáshoz vezethet.

Különleges, újrahasznosított kartonból készült csomagolás, mely megvédi a címkét a környezeti hatásoktól. Miért fontos ez? A nedvesség és a hőmérsékletingadozás komoly károkat tehet a címkeívekben. A megvetemedett, felhullámosodott címkeívek nyomtatás közben elakadást okozhatnak, a magas páratartalom pedig nagyban rontja a nyomtatás minőségét. A masszív, visszazárható kartoncsomagolás a mechanikai sérülésektől is megvédi a címkéket.

Herma TÜV minősítésHármas védelem az elakadásmentes nyomtatásért:

  • TÜV SÜD minősítés: a bevizsgált Herma Premium címkék garantált elakadásmentes nyomtatása biztosított az összes forgalomban lévő lézernyomtatóban és tintasugaras nyomtatóban. A sima felületű, teljesen egyenes és egyben hajlékony címkeíveknek köszönhetően problémamentes a címkenyomtatás.
  • A négy papírmentes lapszélnek köszönhetően a nyomtatókba nem kerülhet sem ragasztómaradvány sem papírpor. Ezáltal elkerülhetővé válik, hogy a címkék feltapadjanak a nyomtató vezetőgörgőire és hengereire, ezáltal jelentős karbantartási költségektől kíméli meg a felhasználót.
  • Különleges, újrahasznosított kartonból készült csomagolás megvédi a címkét a környezeti hatásoktól.

Herma PEFC minősítés„Természetesen” jobb: megbízható minőség, kiváló nyomtatási eredmény és erősen tapadó ragasztóréteg mindez úgy, hogy a gyártó különös figyelmet fordít a környezet védelmére. Herma környezettudatos és társadalmilag felelős termelése:

  • Klórmentes, savmentes, oldószermentes PEFC tanúsítvánnyal ellátott címkealapanyag.
  • A címke és a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható alapanyagból készült.
  • A címkéknek különleges védelmet biztosító csomagolás újrahasznosított kartonból készül.

Sorrend:

prev
next


prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés