Kategóriák

Szűrés

Gyártó / márka

TOP termékek

Termékajánló

Partnereink

Tanúsítvány

SSL Certificate

Szavazás

Fórum

Nincsenek témák!

Termék részletekHerma 10317 nyomtatható öntapadós visszaszedhető etikett címke
 • Herma 10317 nyomtatható öntapadós visszaszedhető etikett címke
 • Herma 10317 nyomtatható öntapadós visszaszedhető etikett címke
 • Herma 10317 nyomtatható öntapadós visszaszedhető etikett címke
 • Herma 10317 nyomtatható öntapadós visszaszedhető etikett címke
 • Herma 10317 nyomtatható öntapadós visszaszedhető etikett címke

Herma No. 10317 fehér színű 99,1 x 93,1 mm méretű, univerzálisan nyomtatható, öntapadós etikett címke, visszaszedhető ragasztóval A4-es íven - kiszerelés: 600 címke / 100 ív

11 181,1 Ft + ÁFA (14 200 Ft)
Egységár: 18,64 Ft/címke + ÁFA (23,67 Ft/címke)
99,1 x 93,1 mm méretű nyomtatható öntapadós etikett A4-es lapon.
Címke mérete: 99,1 x 93,1 mm

Herma 99,1 x 93,1 mm méretű, fehér színű, matt felületű, univerzális, nyomtatható öntapadós, nagy fedőképességű etikett címke, A4-es lapon, speciális visszaszedhető ragasztóval (Movables® Technology), kerekített sarkokkal. A nyomtató védelme érdekében a címkeív négy ragasztómentes lapszéllel rendelkezik. Megbízható, elakadásmentes nyomtatatási folyamat még nagysebességű vagy színes lézernyomtatókkal is.
Rendelési azonosító: Herma 10317.

A Herma nyomtatható öntapadós etikett címkék Németországban készülnek.

Nyomtatható: fekete-fehér és színes lézernyomtatóban, tintasugaras nyomtatóban, valamint fénymásoló gépben (univerzálisan nyomtatható). Az etikett címke színes és fekete-fehér nyomtatóban egyaránt nyomtatható.

Fekete-fehér és színes lézernyomtatóval egyaránt nyomtatható öntapadós etikett címke. Tintasugaras nyomtatóval nyomtatható öntapadós etikett címke. Fekete-fehér és színes fénymásolóban is másolható öntapadós etikett címke.

Címke mérete: 99,1 x 93,1 mm (99,1x93,1)
Címke színe: fehér
Címke anyaga: papír
Ragasztó típusa: visszaszedhető ragasztó
Címke formája: téglalap alakú
Címke sarkai: kerekített sarkokkal
Doboz tartalma: 600 darab címke (6 címke / lap)
Kiszerelés: 100 lap / doboz
EAN kód: 4008705103176

Felhasználási javaslat: általános jelölési feladatokra, árcímkék készítéséhez, termék címkézéshez, dobozok, csomagok címzés címkéihez, továbbá ideális megoldást jelenthet ideiglenes feliratok készítéséhez is. Az etikett címke megbízhatóan megtapad a legtöbb felületen. A felületnek pormentesnek, száraznak, simának és sérülésektől mentesnek kell lennie. Az etikett címke maradéktalanul (ragasztómaradványok nélkül) eltávolítható a felragasztott felület sérülése nélkül. A fedőcímkék (nagy fedőképességű címkék) használatával lefedhetők, felülcímkézhetők a korábbi feliratok.

 • Visszaszedhető címkék
  Nyomtatható öntapadós visszaszedhető címkék.

  Sokoldalúan felhasználható öntapadós etikett címke A4-es lapon. Segítségével könnyebb, megbízhatóbb és rugalmasabb a címkézés. Megbízhatóan tapad meg minden sima, pormentes, száraz felületen. Az etikett címke ragasztómaradványok nélkül eltávolítható a felragasztott felületről, annak károsodása nélkül (Movables® Technology). A címke problémamentesen újrapozícionálható, többször áthelyezhető. Ideális megoldás, amikor a felület nem sérülhet címkézéskor.

  Nagy fedőképességű címke
  Nagy fedőképességű öntapadó címkeA nagy fedőképességű öntapadós etikett címke egy olyan különleges etikett címke, mely az általánosan használt címkékhez képest egyrészt vastagabb papírból készül, másrészt a címke hátoldala jellemzően nem fehér színű, hanem világosszürke vagy világoskék színű. Használatával így egy korábbi címkézés, illetve felirat felülcímkézhető úgy, hogy a régi felirat ezután már nem lesz látható, azt tökéletesen lefedi.
  Elakadásmentes nyomtatás
  Elakadásmentes nyomtatás.

  A Herma nyomtatható öntapadós címkéi kompatibilisek az általánosan forgalomban lévő irodai nyomtatókkal. Négy papírmentes lapszéllel rendelkezik, mely ragasztómentes terület biztosítja, hogy nyomtatás közben ne kerülhessen ragasztómaradvány és egyéb szennyező anyag a nyomtató hengereire, görgőire, dobegységére. Így elkerülhetővé válik a címkék feltapadása a nyomtató belső alkatrészeire.

  Címketervező program
  Ingyenes online program Herma címkék megtervezéséhez és kinyomtatásához, valamint ingyenesen letölthető sablonok.

  Az ingyenes online szoftverekkel és letölthető sablonokkal lehetőségünk van az öntapadó etikett címkék gyors és esztétikus megtervezésére, kinyomtatására. A legfrissebb szoftverek és sablonok öntapadó etikett címkék tervezéséhez és kinyomtatásához az alábbi linkre kattintva érhetők el: angol nyelvű oldal, német nyelvű oldal. Ingyenesen letölthető Microsoft Word sablon Herma 10317 címke szerkesztéséhez (letöltés). Szoftverkód: Herma 10317.

  FSC Mix Credit minősítés
  FSC Mix Credit minősítés.

  A Herma nyomtatható öntapadós etikett címke különleges, kiváló minőségű, klórmentes, fehérített, 100 %-ban újrahasznosítható, FSC® Mix Credit tanúsítvánnyal ellátott papírból, oldószermentes ragasztóval készül. A csomagolás újrahasznosított kartonpapír felhasználásával készül. A Herma címkegyártása elkötelezett a környezettudatos és fenntartható erdőgazdálkodás iránt.

 • Etikett címke stanzolása 
  99,1 x 93,1 mm méretű nyomtatható öntapadós etikett címke A4-es lapon.
  Gyártó / márkanév
  Herma
  Cikkszám
  10317
  Etikett címke mérete 
  99,1 x 93,1 mm
  Etikett címke szélessége 
  99,1
  Etikett címke magassága 
  93,1
  Etikett címke alapanyaga 
  papír
  Etikett címke felülete 
  matt felületű
  Etikett címke színe 
  fehér
  Etikett címke színe #2 
  Ragasztó típusa 
  visszaszedhető ragasztó
  Etikett címke sarkai 
  kerekített sarkokkal
  Egy lapon található etikett címkék száma 
  6
  Egy csomagban/dobozban található címkék száma 
  600
  Egy csomagban/dobozban található lapok száma 
  100
  Nyomtathatóság 
  fekete-fehér lézernyomtatóval nyomtatható, színes lézernyomtatóval nyomtatható, tintasugaras nyomtatóval nyomtatható, fénymásolható
  Nyomtatható fekete-fehér lézernyomtatóval 
  igen
  Nyomtatható színes lézernyomtatóval. 
  igen
  Nyomtatható tintasugaras nyomtatóval. 
  igen
  Fénymásolható 
  igen
  Gyártó / márka
  Herma
  Cikkszám
  Herma_10317
  Tömeg
  1,046 kg/doboz
Webáruház készítés